Város
Komárom
Amelyből árad a történelem
Mestské kultúrne stredisko Béni Egressyho / Egressy Béni Városi Művelődési Központ
18. Február 2024 tól 16:00
2024. Február 18. 16:00-tól
CINDERELLA – mese az elveszett cipellőről és a megtalált boldogságról

A TBG PRODUCTION a RE-PRODUCTION tánckarának közreműködésével bemutatja a CINDERELLA című családi mesemusical-t!

A Cinderella gyermekekhez szóló örökmese, egy nagyszerű családi mesemusical. Garantáljuk, hogy nemcsak a kicsiknek, hanem a szülőknek is maradandó élményt nyújt a TBG és a Re-Production szuperprodukciója.

Az ismert Hamupipőke történet a hagyományos tartalmi formavilágában, ugyanakkor Pozsgai Zsolt író csodálatosan egyedi feldolgozásában, tánc- és mesemusicalként kel életre.

Az alkotók munkáját az eredeti történet alapozta meg, ám ezt rendkívül különleges színpadi látványelemekkel tarkították.

Történetünkben a saját otthonában cselédként élő lány a könyveiből, varázslattal kelti életre a legkülönfélébb mesefigurákat, akik vigasztaló barátaivá válnak. Ők segítenek majd rálelni arra a boldogságra, ami Hamupipőkét méltán megilleti.

Ahhoz, hogy Hamupipőke meglelje párját a Herceg személyében, sok izgalmas kalandot él át. Újra bizonyosságot nyer az, hogy a boldogságot bizony nem adja oly´ könnyedén a sors…

A néző Debreczeni Ildikó látványos jelmezeiben gyönyörködhet és Gömöry Zsolt csodálatos dalait hallhatja. A zeneszámokat népszerű színészek prózai jelenetei kötik össze.

Közreműködők:

A Re-Production 24 fős tánckara
Balázs Csongor
Békefi Viktória
Fésűs Nelli
Gerdesics Ferenc
Gerner Csaba
Kádek Heni
Kautzky Armand
Koós Réka
Muri Enikő
Rácz Zsuzsanna
Riegler Renáta
Szabó Máté
Tatár Bianka
Vajai Flóra
Zakariás Éva

Jegyár: 29€


Egyéb események
30.
Április 2024
HARMÓNIA MUSICA – Szlovákiai…
18:00 -