Város
Komárom
Amelyből árad a történelem
Mestské kultúrne stredisko Béni Egressyho / Egressy Béni Városi Művelődési Központ
4. Október 2023 tól 19:00
2023. Október 4. 19:00-tól
VODA (A KRV) NAD VODOU - musical az Elán zenekar legismertebb dalaival

A legsikeresebb szlovák musical, az Ôsmy svetadiel (700 előadás Szlovákiában és Csehországban) alkotói ismét a legendás Elán zenekar híres szerzeményeihez nyúltak, és egy teljesen új, napjainkban játszódó történetet alkottak meg Alexandre Dumas Monte Cristo grófja c. regénye alapján.

Komáromba érkezik az izgalmas, lendületes musical, mely szól szerelemről és bosszúról, valódi hősökről, akik erős érzelmeket jelenítenek meg a színpadon. Az előadás a prágai Kalich Színházban aratott nagy sikere után végre Szlovákiába érkezik.

Komáromi színpadon is felcsendülnek a halhatatlan Elán-slágerek, úgy mint a Nie sme zlí, a Fero, a Tuláci v podchodoch, a Sestrička z Kramárov, a Kočka, vagy a Zanedbaný sex.

A Voda (a krv) nad vodu című musical elnevezése az Elán repertoárjának egyik leghíresebb dalára, a Voda čo ma drží nad vodou-ra utal, amely már húsz éve arat töretlen sikert. A jól ismert slágerek mellett egy új dal is felcsendül, amit kifejezetten erre a produkcióra írtak meg.

„Mindig kell lennie egy kis víznek, ami a felszínen tart minket a nehéz időkben. Néha lehet vágy, néha karrier, néha bosszú, de a legszebb az, amikor a szerelem tart minket a felszínen…” Ján Ďurovčík

Zene: ELÁN

Libretto: ELÁN, Ján Ďurovčík, Peter Pavlac

Zene és ének: Ľubomír Dolný

Koregráfia: Ján Ďurovčík

Rendező: Ján Ďurovčík

Jegyár: 44 €