Város
Komárom
Amelyből árad a történelem

Üdvözöljük Komárom Város intelligens űrlapjainak portálján!

Ez a portál minden olyan aktuális információt tartalmaz, amely az intelligens elektronikus űrlapok kitöltéséhez szükséges. Jelenleg 47 űrlap érhető el.

Használati mód

Figyelmeztetés: Az elektronikus űrlapok kitöltése előtt fel kell installálni a számítógépre a 602XML Filler programot. Ez a program szabadon bővíthető alkalmazás, amely minden elektronikus űrlap kitöltését szolgálja. A 602XML Filler program letöltésének és installációjának menetét megtalálják az oldal alján.

Az űrlap kitöltésének menete a következő:

•    Az űrlap szerverén keresse ki a kívánt űrlapot és kattintson rá. Az űrlap a 602XML Filler programban fog megnyílni.
•    Töltse ki az űrlapot! A kitöltés közben segítségére lesz az űrlap kitöltési útmutatója.
•    Az űrlap adatait az elektronikus űrlap végén található gombra kattintással küldi el. Ezt követően az űrlapot nyomtassa ki, írja alá, majd juttassa el a városi hivatalhoz. Amennyiben nincs nyomtatója, az űrlapot átmásolhatja adathordozóra és erről máshol kinyomtathatja. Amennyiben nincs internet-hozzáférése, az űrlapot csak nyomtassa ki és juttassa el a városi hivatalhoz.
•    A hivatalban vonalkód alapján összepárosítják az Ön űrlapját és az elektronikusan elküldött adatokat.

Az űrlap szervere

Az űrlap szerverén megtalálható minden elérhető elektronikus űrlap. Az űrlap szerverét megtalálják a http://komarno.602.sk/ címen.
602XML Filler – az űrlapok kitöltésének módja
A telepítéshez felhasználóként be kell jelentkeznie a számítógépbe programtelepítési joggal

A 602XML Filler letöltése